Στην ThesGadget.gr, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία μακροχρόνιων και εποικοδομητικών σχέσεων με τους συνεργάτες μας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επιτυχημένη συνεργασία, και αποτελεί το θεμέλιο της φιλοσοφίας μας. Πάντα είμαστε ανοιχτοί και χαρούμενοι για νέες συνεργασίες που θα μας επιτρέψουν να αναπτυχθούμε και να κατακτήσουμε από κοινού την αγορά των ηλεκτρικών συσκευών και των gadget.

Εάν είστε επαγγελματίας στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών και των gadget και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με εμάς, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, θα δημιουργήσουμε έναν εξατομικευμένο λογαριασμό χονδρικής με το email που μας παρέχετε. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να ξεκινήσουμε αυτήν την εποικοδομητική συνεργασία.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να συμβάλλουμε στην επιτυχία της επιχείρησής σας στον συναρπαστικό κόσμο των ηλεκτρικών συσκευών και των gadget.