Σχετικά για τις παραδόσεις που γινονται εντος Θεσσαλονίκης οι μεταφορές πραγματοποιούνται με δικά μας μέσα , είτε ειναι παράδοση επι πεζοδρομίου είτε παράδοση στο χώρο του πελάτη , ο πελάτης οφείλει να ελένγξει το προιον πριν την παραλαβή του . Απο την στιγμή που θα παραδοθεί το προιον και θα αποχωρήσουν οι μεταφορείς , η εταιρείας δεν φθέρει καμία ευθύνη για τυχχόν ζημιές που θα διαπιστωθούν μετά την αποχώρηση των μεταφορέων .
Σχετικά με τις αποστολές για ολες τις πόλεις )

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.

Ο ποιοτικός έλεγχος των εμπορευμάτων πραγματοποιείται στην είσοδο της πολυκατοικίας σας .

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχών φθορές στα εμπορεύματα εφόσον αυτές διαπιστωθούν  αργότερα (όταν έχει φύγει ήδη η μεταφορική εταιρεία).

Τα έξοδα επιστροφής των προιόντων επιβαρύνουν εξ ‘ ολοκλήρου τον πελάτη.

Τα προιόντα γίνονται δεκτά για επιστροφή μόνο εάν επιστραφούν σε άριστη κατάσταση (καινούργια)

Ta προιόντα finlux crown sharp δεν εχουν service στην ελλαδα τα οποια εαν χρειαστουν service το κοστος των μεταφορικών στην εδρα μας (Θεσσαλονίκη) και ξανά πίσω στον πελάτη . χρεώνονται τα έξοδα αυτά αποκλειστικά στον πελάτη

Προϊόντα που έχουν ανοιχθεί μετά την παραλαβή τους δεν μπορούν να επιστραφούν πίσω καθώς έχει σκιστεί / ανοιχτεί η εξωτερική τους συσκευασία και θεωρούνται μεταχειρισμένα. Τέτοια προϊόντα δεν γινονται δεκτά πίσω από το κατάστημα.